http://www.rovitech.nl/wp-content/uploads/2017/03/banner-ict-1600x506.jpg Datacenter

Datacenter

Rovitech Projects ICT bouwt uw datacenter Turn key

Datacenter bouwen, en nu?

Door de toenemende waarde van data processen is een gegarandeerde werking van een datacenter of computerruimte noodzaak. Bij een investering in een nieuwe serverruimte is maatwerk en oog voor de functionaliteit op de lange termijn essentieel.

Het (her)inrichten van een serverruimte of het bouwen van een datacenter begint bij de constructieve schil van de technische ruimte. Niet zelden een ingrijpend proces, omdat uw bedrijfsvoering onverminderd door gaat.

Rovitech Projects ICT bouwt uw datacenter Turn key

U wilt expertise en regie op die terreinen waar uw vragen liggen. Met aandacht voor het energieverbruik, de koelcapaciteit, maar ook voor uw bedrijfsvoering en de effecten ervan op het vlak van groei, volume en specialisme van uw onderneming.
Onze engineers benutten een gedegen netwerk en zijn ervaren in de kansen en bedreigingen die uw opdracht kunnen maken of breken. Bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigkundig, brand-, detectie en beveiliging, inrichting en infrastructuur van serverruimten, aan alles wordt gedacht.

Betrouwbaar, functioneel efficiënt en effectief. Rovitech Projects ICT levert professioneel projectmanagement als specialist in maatwerk.
Ervaren projectleiders coördineren, controleren en rapporteren van opdracht tot oplevering. Allemaal zaken waarin wij u ondersteunen in uw keuzes. Afgestemd op úw specifieke onderneming. Met oog voor úw toekomst.

RITTAL Premium Partner

Omgeven door een netwerk van meer dan 200 nationale en internationale collega-bedrijven, is Rovitech Projects ICT er trots op bij te dragen aan de voortdurende innovatie op het vlak van behuizingen en accessoires voor datacenters.

Dit certificeringsprogramma van RITTAL- Certified, Premium of Strategic Partner – is primair gericht op het bouwen, uitbreiden en versterken van allianties in Europa. Niet alleen de producten van RITTAL zijn betrouwbaar en duurzaam. Hun gekwalificeerde zakelijke relaties zijn dat ook. Rovitech Projects ICT is er trots op daar deel van uit te maken en benut die kennisbank van harte om haar klanten – nog – beter te faciliteren.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van Rovitech Projects ICT bij de bouw van uw datacenter? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

030 636 28 43

Contact