http://www.rovitech.nl/wp-content/uploads/2017/03/banner-ict-1600x506.jpg UPS

UPS

Uninterruptible Power Supply

Wat is een UPS

Een Uninterruptible Power Supply (UPS) wordt gebruikt voor vele toepassingen, bijvoorbeeld voor computer-, telecom-, industriële- of medische apparatuur.

In het Nederlands vertaald betekent UPS een ‘ononderbroken stroomvoorziening’, ook wel noodstroom genoemd. Bij uitval van de netspanning neemt een UPS direct de stroomvoorziening over en levert aan de er op aangesloten systemen.

Een storing in het openbare elektriciteitsnet kan kortstondig of langdurig zijn. Doorgaans is een combinatie van een UPS met een noodstroomaggregaat de oplossing voor het opvangen van kortstondige en langdurige storingen in het openbare net.

Rovitech Projects ICT heeft een In House UPS Specialisme

Naar onze overtuiging is een eerlijk advies in de eerste plaats een onafhankelijk uitgebracht advies. Rovitech Projects ICT vergelijkt diverse fabrikanten van UPS systemen en brengt advies uit.

Onderhoud UPS in eigen beheer

We onderscheiden ons als elektrotechnisch bedrijf door het onderhoud van UPS systemen volledig in eigen beheer uit te voeren. En dat treft, want daarmee brengen we een advies uit over een product dat we niet alleen kunnen leveren en monteren, maar óók onderhouden.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een op uw situatie toegespitst advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen op een moment dat u past contact met u op.

030 636 28 43

Contact