Noodaggegraat

Rovitech Projects ICT is gespecialiseerd in totaaloplossingen. Een noodaggregaat wordt per definitie in combinatie met een UPS opgesteld. Een NSA kan niet – zoals een UPS – ononderbroken stroom leveren, maar schakelt tijdens stroomuitval automatisch op en zorgt er daarmee voor dat de anatomietijd wordt verlengd.

Betekenis van autonomietijd

Een NSA (Noodstroomaggregaat) – ook wel short-break genoemd – kan in combinatie met een UPS een langere autonomietijd realiseren.

Betekenis van autonomietijd

De autonomietijd is de tijd in minuten dat de UPS onder belasting/load een systeem in combinatie met de maximale belasting kan voeden (overbruggingstijd). Autonomietijd is afhankelijk van de belasting en het aantal batterijen in een UPS.

Een noodaggregaat/noodstroomaggregaat kan – mits afgestemd op de situatie in uw bedrijf – deze autonomietijd substantieel verlengen.

De autonomietijd bij een noodaggregaat is afhankelijk van de hoeveelheid brandstof die er voor de generator beschikbaar is. Afhankelijk van de grootte van de brandstoftank en het eventueel tussentijds bijvullen van deze tank, kan het noodstroomaggregaat net zolang draaien als er brandstof is voorzien.

Noodaggregaat
Rovitech Projects ICT is merkonafhankelijk als het gaat om een advies of de keuze voor een NSA. We stemmen ons advies af na grondige verkenning van uw situatie en een inhoudelijk gesprek. Want we schuiven geen dozen, we leveren maatwerk en onderhouden dat ook graag voor u.

 

Meer informatie?