Service & Onderhoud

Effectief beheer voorkomt verrassingen

Onze medewerkers hebben een goed ontwikkeld gevoel voor service en dienstverlening. Desondanks is voorkomen beter dan genezen. Rovitech Projects regelt het beheer professioneel. En als het nodig is, met een incident- en calamiteitopvolging 24/7. Alle 365 dagen van het jaar.

Onderhoud

Wij voeren jaarlijks veel – preventief – onderhoud uit op alle disciplines binnen de serverruimten. En daarmee zijn we het risico op uitval niet zelden te slim af. Via duidelijke rapportages met het benodigde fotomateriaal heeft u in één oogopslag de huidige staat van uw serverruimte in beeld.

In house UPS specialisme
Als elektrotechnisch bedrijf onderscheidt Rovitech zich door het volledig in eigen beheer onderhouden van UPS systemen.

Onafhankelijk advies op maat
Een eerlijk advies kan alleen als dat door een onafhankelijke partij gebeurt. Rovitech vergelijkt diverse fabrikanten van UPS systemen en verstaat de kunst u op een prettig zakelijke manier te ondersteunen in uw keuze.

24/7 dienstverlening, het hele jaar door
Alle continue bedrijven vereisen een continue beschikbaarheid. Eindgebruikers willen te allen tijde kunnen terugvallen op een betrouwbare dienstverlening.

Calamiteit of ongemak? U ontvangt bij afname van onze 24/7 service een speciaal telefoonnummer.
Onze storingsmonteurs zijn 7 dagen per week – het klokje rond – beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is. Eén telefoontje is voldoende.

Houd regie op tegenvallers: een ‘downtime’
komt altijd ongelegen!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een op uw situatie toegespitst advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.