Turnkey netwerk bouw

Rovitech Projects is thuis in de nieuwste infrastructuur die nodig is om de betrouwbaarheid van uw netwerk te kunnen garanderen. We hebben de expertise, de teams in het veld én samenwerkingspartners waarmee we – zonder dat u er hinder van ondervindt – u(w) maatwerk kunnen leveren.

Regie over bereikbaarheid

We willen bereikbaar zijn. Of – anders gezegd – zélf de volledige regie hebben over onze bereikbaarheid en ons digitale verkeer. Probleemloos, glashelder en 24/7.
Dat vereist een betrouwbaar netwerk. Een netwerk dat is toegerust op de snelle evolutie in de wereld en gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

Totaal en wireless bereikbaar, overal!

Indoor of outdoor
U heeft regie. Van aanname tot oplevering. Door onze expertise geven we u inzicht in waar in uw specifieke bedrijfsvoering de communicatie-verbeterpunten zitten. Indoor of outdoor, of desgewenst allebei.

We brengen in kaart wat er nodig is om uw wensen optimaal te realiseren. Rekening houdend met benodigde capaciteit, continuïteit en mogelijkheden tot schaalbare uitbreiding.

Experts in een niche markt
Rovitech Projects heeft de ontwikkelingen in de mobiele telefonie op de voet gevolgd en de kennis op niveau in huis. Eigen engineers werken uw wensen uit in een helder concept voor een schaalbare termijn. Mobiele providers en telecom-gerelateerde bedrijven doen dan ook met regelmaat een beroep op onze expertise. Want een niche markt vraagt een installateur die daar recht aan doet. We regelen het graag. En goed.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de Turnkey netwerkbouw service van Rovitech in?
Rovitech biedt een allesomvattende service voor de bouw van netwerkinfrastructuur, gericht op maatwerkoplossingen die de betrouwbaarheid van netwerken garanderen, van het ontwerp tot de uitvoering en oplevering.

Hoe kan Rovitech mijn bedrijf helpen met het verbeteren van bereikbaarheid en digitaal verkeer?
Door het bieden van betrouwbare netwerken die toegerust zijn op de snelle evolutie in de wereld en gebruik maken van de nieuwste technologieën, kan Rovitech de bereikbaarheid en het digitale verkeer van je bedrijf aanzienlijk verbeteren.

Wat maakt de aanpak van Rovitech bij de ontwikkeling van netwerkinfrastructuren uniek?
De unieke aanpak van Rovitech ligt in het vermogen om maatwerk te leveren door te focussen op de specifieke behoeften van een bedrijf, gecombineerd met expertise en samenwerkingspartners.

Meer informatie

Heeft u behoefte om eens door te praten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.