Broadcast zenderbouw

Rovitech Projects levert totaaloplossingen voor zenderinstallaties. Bij kabel- en televisiemaatschappijen en (lokale) omroepen bouwen en installeren we geavanceerde broadcastdiensten en -producten om kanalen en zenders in te richten en te managen. U kunt bij ons terecht van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

In Nederland beschikken we over diverse FM radio netwerken en een uniek DAB en DVB-T netwerk. Netwerken waar – onder druk van toenemende en veeleisende invloeden – een up-to-date optimalisatie vanzelfsprekend moet zijn.

Uniek specialisme
Door jarenlange ervaring in het installeren en bouwen van FM, DAB en DVB-T zenders is Rovitech Projects vakvolwassen, gespecialiseerd en toegerust om in de bouw van vrijwel alle zenderinstallaties in de Telecom- en Broadcastbranche te kunnen voorzien. Wij bieden geavanceerde diensten en producten voor planning, inrichting en beheer van (lokale) radio en tv-zenders.

Professionele ondersteuning, strategische bouwplanning
Een gedegen voorbereiding en strategische bouwplanning zijn absolute voorwaarden voor het slagen van elk project. Als professioneel verlengstuk van uw organisatie adviseren wij over deze en andere zaken. Wij bewaken de voortgang, houden het overzicht en spelen flexibel in op onverwachte omstandigheden.

Techniek, innovatie en service
Zonder deze combinatie geen reputatie. Veel praktijkervaring, kennis van de laatste technische ontwikkelingen en van uw markt, plus de juiste servicegerichte instelling van de medewerkers blijken bepalend voor onze professionele reputatie. En die houden we graag hoog!

Veelgestelde vragen

Wat biedt Rovitech aan op het gebied van broadcast zenderbouw?
Rovitech levert totaaloplossingen voor zenderinstallaties, van ontwerp tot realisatie en onderhoud, voor kabel- en televisiemaatschappijen en (lokale) omroepen.

Hoe ondersteunt Rovitech omroeporganisaties met zendertechnologie?
Wij ondersteunen omroeporganisaties d.m.v. de expertise in het installeren en bouwen van FM, DAB, en DVB-T zenders en het bieden van geavanceerde diensten voor planning, inrichting en beheer van radio- en tv-zenders.

 

Meer informatie

Heeft u behoefte om eens door te praten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.