Huawei

Huawei levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de Nederlandse communicatie-infrastructuur. Onze medewerkers zijn getraind door Huawei in het ontwerpen, installeren en onderhouden van onder andere de FusionModule800 en FusionModule2000 serverruimten en datacenters. Rovitech Projects is gecertificeerd servicepartner van Huawei Enterprise.

Certified Service Partner

We volgen de ontwikkelingen in de markt en techniek op de voet om up to date de beste oplossing aan onze klanten te kunnen bieden. De slimme modulaire en compacte oplossingen die Huawei Enterprise biedt met de Huawei FM800 en FM2000 zijn geschikt voor elke IT-ruimte: de UPS, PDU, koeling, rack-systemen en monitoring zijn geïntegreerd in een rack.

Modulaire oplossingen

De Huawei FusionModule800 is een compacte datacenter-oplossing die Power Distribution Unit (PDU), Uninterruptible Power Supply (UPS), monitoring, koeling en racksystemen ruimtebesparend integreert in een rack.
De FM800 heeft een maximale belasting van 7kW per rack en is uit te breiden tot maximaal 12 racks met een totale belasting van 25kW.
Huawei FusionModule2000 is een slim modulair datacenter van de volgende generatie – bekroond met ’s werelds eerste “Uptime Tier IV Ready” -certificering – waarin voeding, koeling, rack en bekabeling en beheersystemen zijn geïntegreerd.

Opschalen naar behoefte

Met een breed scala aan toepassingen kan de structuur een enkele of dubbele rij zijn, met ondersteuning voor het insluiten van warme of koude gangpaden. De FM2000 is uit te breiden tot 24 kasten in een enkele rij en 48 kasten bij een dubbele rij met een maximale, totale belasting van 125kW.
Enkele modules kunnen worden toegepast op kleine en middelgrote datacenters, terwijl meerdere modules kunnen worden gebruikt om een groot datacenter te bouwen dat voldoet aan de eisen van grote sectoren zoals de overheid, financiën en meer.

Service & onderhoud
Als gecertificeerd Huawei Service Partner zijn onze klanten verzekerd van de juiste kennis van de oplossingen van Huawei. Ook na de installatie kan de gebruiker op Rovitech Projects vertrouwen want ook het onderhoud op de datacenters van Huawei verzorgen wij. Hierdoor bent u verzekerd van 24/7 service.

 

Huawei Logo