Rittal

Rittal is een trendsetter en innovator op het gebied van behuizingen en accessoires voor datacenters. Denk daarbij aan schakelkast- en elektronicaopbouwsystemen, schakelkastklimaatbeheersing, componenten voor stroomverdeling en dataoverdracht.

Over RiMatrix en Hybrid Cloud Packages

RiMatrix is een totaalconcept voor computerruimten en maximale IT-performance. Met de lancering van RiMatrix S voorziet Rittal in plug-and-play computerruimtemodules met geïntegreerde UPS-, stroomverdeling-, koeling- en monitoringsystemen (DCIM).

Rittal presenteert de computerruimte van de plank met de slogan ‘Make IT easy’. En dat is precies wat RiMatrix S doet. Op basis van vooraf ontwikkelde en geconfigureerde computerruimtemodules wordt het bouwen en uitbreiden van IT-ruimten een overzichtelijk en begrijpelijk project. Oók voor degenen die de opdracht verstrekken.

Speciaal voor het MKB-Plus

Maar hoe overzichtelijk en begrijpelijk ook, RiMatrix S is een zeer compleet standaardpakket…ALS het ‘past’.

Met de ontwikkeling van zogenaamde ‘Hybrid Cloud Packages’* (mini serverruimten) heeft Rittal een compacte oplossing voor het MKB-Plus. En daarmee hebben zij met HCP feilloos ingespeeld op de behoefte van deze specifieke klantgroep.

Rittal Premium Partner

Rittal heeft een internationaal certificeringsprogramma voor partners. In dit programma heeft Rovitech Projects ICT de hoogst mogelijke partner status in Nederland: Premium Partner.

Wij zien dit als een beloning voor onze jarenlange samenwerking met Rittal en zijn trots op deze certificering. Dankzij de uitstekende, moderne en maatwerk oplossingen kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en duurzame serverruimten en datacenters realiseren.

Rovitech Projects ICT kan bovendien op basis van haar Premium Partnerschip alle producten tegen aantrekkelijke tarieven inkopen. Wij maken deel uit van een loyaal en deskundig team van bedrijven met dezelfde status, waardoor we ons in de branche kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren.

Uw duurzame investering levert geld op

Rittal ontwikkelt en levert duurzame, modulaire en schaalbare totaaloplossingen. Met een open oog en oor voor producten die het milieu substantieel minder belasten. Als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie profiteert u direct. Van maximaalmogelijke prestaties in combinatie met duurzame betrouwbaarheid, stabiliteit en beschikbaarheid.

Investeren is profiteren

In veel gevallen kunt u een beroep doen op de Energie-investeringsaftrek (EIA), de subsidieregeling van het Ministerie van Economische Zaken. Gebruik maken van de EIA levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening.

Dat klinkt logisch en aantrekkelijk, maar veel bedrijven zien op tegen alle extra inspanning die daarvoor nodig is. En dat is écht – maar dan ook écht – een hardnekkig misverstand. Want ook hier staat u er niet alleen voor. Desgewenst helpen wij u op weg. Met de service die u van ons installatiebureau mag verwachten.

Rittal is gecertificeerd ondersteuner van de Europese gedragscode en zet zich in voor de doelstellingen hiervan.

Rittal Logo

 

 

 

Meer informatie

Heeft u behoefte om eens door te praten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.