Datacenter

Rovitech Projects ICT is specialist in het ontwerpen, inrichten en beheren van computer- en serverruimtes. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw serverruimte.

  • Toekomstgericht
  • Technisch hoogwaardig
  • Turnkey

Bekijk de video voor een impressie!

Advies

Oog voor uw toekomst

Met een investering in een nieuwe serverruimte is maatwerk en oog voor functionaliteit op de lange termijn essentieel.

Het (her)inrichten van een serverruimte of datacenter begint bij de constructieve schil van de technische ruimte. Niet zelden een ingrijpend proces, omdat ‘de winkel tijdens de verbouwing open moet blijven’.

Met aandacht voor het energieverbruik, de koelcapaciteit, maar ook voor uw bedrijfsvoering en de effecten daarvan ten aanzien van groei, volume en specialisme van uw onderneming: allemaal zaken waarin wij u graag met een onderbouwd advies ondersteunen in uw keuzes. Afgestemd op uw specifieke onderneming.

Ontwerp

Continuïteit vereist een goed ontwerp

Door de toenemende waarde van data processen is een gegarandeerde werking van een datacenter of computerruimte noodzaak.

Onze engineers benutten een gedegen netwerk en zijn ervaren in de kansen en bedreigingen die een project kunnen maken of breken. Bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigkundig, branddetectie en beveiliging, inrichting en infrastructuur van serverruimten, aan alles wordt gedacht.
Betrouwbaar, functioneel, efficiënt en effectief.

Advies nodig?
Wij helpen u graag