Datacenter specialist

Specialist in datacenters

In onze volledig verbonden en intelligente wereld is het verzamelen, beveiligen en monitoren van data een niet meer weg te denken kritische (succes-)factor geworden. Dit manifesteert zich in een toename van het aantal data gedreven organisaties in de zakelijke wereld. Als specialist in het ontwerpen, inrichten en beheren van datacenters maakt Rovitech Projects er werk van om een veilige en verantwoorde oplossing te bieden aan voortdurend toenemende datavolumes.

UPS en Noodstroomvoorziening

Een cruciaal onderdeel van een datacenter is de noodstroomvoorziening, ook wel UPS (Uninterruptable Power Supply) genoemd. Servers moeten altijd bereikbaar zijn en mogen in het geval van een stroomstoring niet uitvallen.

Rovitech Projects ICT is specialist in het ontwerpen, inrichten en beheren van computer- en serverruimtes. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie van uw datacenter | serverruimte.

  • Toekomstgericht
  • Technisch hoogwaardig
  • Turnkey

Bekijk de video voor een impressie!

Advies

Oog voor uw toekomst

Met een investering in een nieuwe serverruimte is maatwerk en oog voor functionaliteit op de lange termijn essentieel.

Het (her)inrichten van een serverruimte of datacenter begint bij de constructieve schil van de technische ruimte. Niet zelden een ingrijpend proces, omdat ‘de winkel tijdens de verbouwing open moet blijven’.

Met aandacht voor het energieverbruik, de koelcapaciteit, maar ook voor uw bedrijfsvoering en de effecten daarvan ten aanzien van groei, volume en specialisme van uw onderneming: allemaal zaken waarin wij u graag met een onderbouwd advies ondersteunen in uw keuzes. Afgestemd op uw specifieke onderneming.

Ontwerp

Continuïteit vereist een goed ontwerp

Door de toenemende waarde van data processen is een gegarandeerde werking van een datacenter of computerruimte noodzaak.

Onze engineers benutten een gedegen netwerk en zijn ervaren in de kansen en bedreigingen die een project kunnen maken of breken. Bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigkundig, branddetectie en beveiliging, inrichting en infrastructuur van serverruimten, aan alles wordt gedacht.
Betrouwbaar, functioneel, efficiënt en effectief.

Veelgestelde vragen

Wat is het belang van noodstroomvoorzieningen in datacenters?

Een cruciaal onderdeel van een datacenter is de noodstroomvoorziening, ook wel UPS (Uninterruptable Power Supply) genoemd. Servers moeten altijd bereikbaar zijn en mogen ingeval van een stroomstoring niet uitvallen.

Hoe ondersteunt Rovitech de continuïteit en betrouwbaarheid van datacenters?

Rovitech ondersteunt dit door het leveren van gespecialiseerde oplossingen zoals noodstroomvoorzieningen. Als specialist in het ontwerpen, inrichten en beheren van datacenters maakt Rovitech Projects er werk van om een veilige en verantwoorde oplossing te bieden aan voortdurend toenemende datavolumes.

Op welke manier benadert Rovitech de ontwikkeling van toekomstgerichte en technisch hoogwaardige datacenters?

Met aandacht voor het energieverbruik, de koelcapaciteit, maar ook voor uw bedrijfsvoering en de effecten daarvan ten aanzien van groei, volume en specialisme van uw onderneming: allemaal zaken waarin wij u graag met een onderbouwd advies ondersteunen in uw keuzes. Afgestemd op uw specifieke onderneming.

Advies nodig?
Wij helpen u graag