Turnkey netwerk bouw

Een turnkey oplevering vraagt om professioneel projectmanagement in de uitvoering. Rovitech Projects ICT voorziet als specialist in maatwerk. Ervaren projectleiders coördineren, controleren en rapporteren van opdracht tot oplevering. En dat levert mooie referenties op!

Vraag er gerust naar als u contact opneemt. Onze tevreden klanten staan u graag te woord.

Uw datacenter laten bouwen

Het (her)inrichten of het bouwen van een datacenter begint bij de constructieve schil van de technische ruimte. Niet zelden een ingrijpend proces, omdat uw bedrijfsvoering onverminderd door gaat. Zo’n investering vraagt maatwerk en oog voor de functionaliteit op de lange termijn.

Rovitech Projects ICT bouwt uw datacenter turnkey

U wilt expertise en regie op die terreinen waar uw vragen liggen. Voor uw nieuwe datacenter wilt u aandacht voor het energieverbruik, de koelcapaciteit, maar ook voor uw bedrijfsvoering en de effecten ervan op het vlak van groei, volume en specialisme van uw onderneming.

Projectmanagement en full service

Betrouwbaar, functioneel, efficiënt en effectief. Dat zijn kernwoorden die Rovitech Projects ICT worden toegedicht door bedrijven uit ons portfolio. Als specialist in maatwerk leveren we professioneel projectmanagement. Ervaren projectleiders coördineren, controleren en rapporteren van opdracht tot oplevering. Allemaal zaken waarin wij u ondersteunen in uw keuzes. Afgestemd op uw specifieke onderneming. Met oog voor uw toekomst.

RITTAL Premium Partner

Omgeven door een netwerk van meer dan 200 nationale en internationale collega-bedrijven, is Rovitech Projects ICT er trots op bij te dragen aan de voortdurende innovatie op het vlak van behuizingen en accessoires voor datacenters.

Dit certificeringsprogramma van RITTAL– Certified, Premium of Strategic Partner – is primair gericht op het bouwen, uitbreiden en versterken van allianties in Europa. Niet alleen de producten van RITTAL zijn betrouwbaar en duurzaam. Hun gekwalificeerde zakelijke relaties zijn dat ook. Rovitech Projects ICT is er trots op daar deel van uit te maken en benut die kennisbank van harte om haar klanten – nog – beter te faciliteren.

Datacenter of serverruimte?

Door de toenemende waarde van dataprocessen is een gegarandeerde werking van een datacenter of computerruimte noodzaak. Als onderneming maakt u de afweging of u investeert in een nieuw datacenter of een nieuwe serverruimte. En voor wie de verschillen wil bekijken; wij hebben ook voor de serverruimte een informatieve pagina ingericht op deze website.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een op uw situatie toegespitst advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.