Serverruimte

Optimalisatie van uw serverruimte

De kans is groot dat u  – op het moment dat u op onze website terecht komt – al een serverruimte heeft. In dat geval kan een gedegen advies van een specialist u hoofdbrekens en veel geld schelen. Neem de tijd om samen met onze ervaren specialisten in kaart te brengen welke voorzieningen nodig zijn, afgezet tegen uw dagelijkse praktijk.

Soms is optimalisatie een professioneel en redelijk alternatief. Soms ook niet. Daar zijn we eerlijk over bij Rovitech Projects ICT.

Uw serverruimte laten bouwen

U wilt een nieuwe serverruimte bouwen of uw huidige ruimte optimaliseren. Een serverruimte bouwen of verbouwen vraagt inzicht in de keuzes.

Zo kunt u de mogelijkheid open willen houden om achteraf de redundantie te verhogen, zodat de ruimte nog beter is toegerust om storingen op te vangen. En kunnen we rekening houden met uw toekomstperspectieven en mogelijke groei, waardoor de uitbreiding van de infrastructuur eenvoudig gerealiseerd kan worden.

Toekomstbestendige serverruimte

Onze engineers zorgen voor een maatwerk en toekomstbestendig ontwerp van uw serverruimte, duurzame bouw en schaalbare faciliteit. En als het even kan een vlekkeloze uitvoering, terwijl uw bedrijfsvoering ongehinderd door kan gaan.

Wij zijn thuis in zeer complexe situaties op ons vakgebied en kunnen flexibel omgaan met tegenslag. We zijn u graag en vakkundig van dienst op alle technische disciplines zoals elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, IT en bouwkunde.

Uw nieuwe serverruimte na onze turnkey oplevering

Het bouwen van een nieuwe serverruimte is één. Maar het voorkomen van downtime is minstens zo belangrijk. Calamiteiten maken geen afspraak met u of het u schikt. Rovitech Projects ICT snapt dat. En heeft haar organisatie daarop ingericht. Volledig gekwalificeerde specialisten, een 24/7 storingsdienst en een mentaliteit waarop we trots zijn.

Kortom, voorkom downtime door professioneel beheer en management.

Serverruimte of datacenter?

Door de toenemende waarde van data processen is een gegarandeerde werking van een datacenter of computerruimte noodzaak. Als onderneming maakt u de afweging of u investeert in een nieuwe serverruimte of in een datacenter. En voor wie de verschillen wil bekijken; wij hebben ook voor het datacenter een informatieve pagina ingericht op deze website.

Meer informatie?