Over Rovitech

Rovitech Projects B.V. is specialist op het gebied van Smart Networks-, Telecom-. UPS-installaties en ICT-projecten. Van het ontwerpen en adviseren tot en met het bouwen en onderhouden van complexe technische ruimtes.

Historie en groei

Vanaf 2005 zijn wij gevestigd in Houten. In 2013 betrokken wij ons nieuwbouw bedrijfspand aan het Weerschip 5. Amper vier jaar later hadden we het geluk de naastgelegen bedrijfs- en opslagruimte van 600 m2 erbij te kunnen huren. Daarmee sloegen we twee vliegen in één klap: uitbreiding wegens groei en het goed kunnen faciliteren van ons jonge Telecom team.

In de zomer van 2022 hebben we – op steenworp afstand van de oude locaties – aan het Lichtschip 69 in Houten onze nieuwbouw in gebruik genomen. En daarmee kunnen we met trots zeggen dat alle disciplines en deskundigheid onder één dak gehuisvest zijn.

 

Bedrijfsidentiteit

Onze bedrijfsvoering is van meet af aan geënt op kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid. Immers, een project uit- of aanbesteden is voor u meer dan een programma van eisen formuleren en een opdracht verstrekken. U zoekt een duurzame relatie, een deskundig verlengstuk van uw bedrijf. Rovitech wil dat zijn én blijven. Om deze positie te behouden steken we veel energie in ontwikkeling en innovaties. Wij zijn erop gebrand om de hoge kwaliteitsstandaard op niveau te houden en willen ons blijvend onderscheiden in een vooruitstrevende markt.

Ons visitekaartje

Wie met ons werkt, merkt dat onze overtuiging in elke vezel van ons bedrijf te vinden is. Onze medewerkers beschikken over de passie die nodig is om oplossingen te zoeken, ook op momenten die ongelegen komen. En over de technische knowhow op die terreinen die u inspireren. En we beschikken gelukkig ook over de humor die nodig is om grote uitdagingen het hoofd te bieden.

Samenhang

Onze identiteit is ontstaan ​​door ons te onderscheiden op een aantal kwaliteitscriteria, door inhoudelijke expertise en duurzame samenwerking. We zijn er trots op een karaktervolle speler te zijn in een niche markt. Daardoor bieden wij de medewerkers veel afwisseling en variatie op de werkvloer en in onze projecten.

Onze investering in mensen, trainingen, ontwikkelingen is gebaseerd op onze bedrijfsidentiteit. Zo zoeken we samenwerkingspartners om opdrachtgevers een toekomstbestendig voorstel te kunnen doen. In onze vacatures werven we collega’s die ook in het team van toegevoegde waarde zijn door een combinatie van vakkennis én hun persoonlijkheid. En last but not least investeren we in kwaliteit met onze certificeringen en trainingen.

Rovitech levert deskundigheid, kwaliteit en maatwerk als het gaat om de relatie met u, onze gewaardeerde klant. En dat is de beste garantie op een vruchtbare, duurzame samenwerking.

Advies nodig? Wij helpen u graag