Smart networks telecom

Rovitech Projects is al vele jaren betrokken bij het bouwen van complete antennesystemen en signaleert het enorme tempo waarin de branche innoveert. Onze installateurs vatten het als hun ultieme uitdaging op om mee te bewegen, praktijkoplossingen te bedenken en verstaan de kunst om ook in complexe omgevingen met u mee te denken!

Smart Networks, de nieuwe connectiviteit

Smart Networks, ‘intelligente netwerken’, de naam zegt het al. De connectiviteit die ervoor zorgt dat dat organisaties, apparaten, applicaties, diensten, processen en services met elkaar in verbinding staan. Ofwel het ‘zenuwstelsel’ waarop (bijna) alle geautomatiseerde processen en functionaliteiten aangesloten kunnen worden.

De telecommarkt maakt continu nieuwe ontwikkelingen door. De introductie van nieuwe technieken en geavanceerde technologieën vraagt een flexibele aanpak. Ook van uw toeleveranciers.

Bij het inrichten van een smart network gaat Rovitech Projects niet uit van techniek of infrastructuur, maar van wat ú als bedrijf, organisatie of dienst nodig heeft. We helpen u te verduidelijken wat voor u de ‘output’ kan worden van uw investering in een smart network.

Van advies tot en met onderhoud, alle kennis onder één dak

Rovitech Projects combineert haar expertise in Telecom met een slagvaardige organisatie. Door een persoonlijke benadering en korte lijnen te combineren met een no-nonsense mentaliteit en een breed spectrum aan oplossingen in eigen huis.

Als toeleverancier zijn we u op een breed terrein van dienst. Van de turnkey aanleg van een smart network tot het onderhoud en 24/7 storingsafhandeling. En van straalverbindingen tot tijdelijke oplossingen voor mobiele telefonie. Elke innovatie wordt door ons op de voet gevolgd. En daarmee houden we ook ons advies en service op het niveau dat u van ons gewend bent.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Smart Networks en hoe kunnen ze mijn organisatie ten goede komen?

Smart Networks –  of intelligente netwerken – zorgen voor connectiviteit tussen organisaties, apparaten, applicaties, diensten, processen en services. Ze fungeren als het zenuwstelsel voor geautomatiseerde processen en functionaliteiten, wat kan leiden tot verbeterde efficiëntie en communicatie binnen elke organisatie.

Hoe benadert Rovitech de ontwikkeling van Smart Networks voor bedrijven en organisaties?
Rovitech Projects benadert de ontwikkeling van Smart Networks door niet uit te gaan van techniek of infrastructuur, maar van wat een bedrijf, organisatie of dienst nodig heeft. Wij richten ons primair op het leveren van de output die verwacht wordt van de investering in een smart network.

Kan Rovitech adviseren en ondersteunen bij de aanleg van Smart Networks?
Ja, Rovitech biedt advies en ondersteuning bij de aanleg van Smart Networks, inclusief onderhoud en 24/7 storingsafhandeling.

Meer informatie?