Certificeringen

VCA**, NEN-ISO 9001 en 14001 en BRL6000

Waar VCA** certificering gericht is op de directe beheersing van veiligheid, gezondheid en milieuaspecten tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer, is de VCA** certificering tevens gericht op de ondersteuning van deze aspecten in beleid, organisatiestructuur en verbetermanagement. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Naast het behalen van ons VCA** certificaat hebben wij ook de audits voor NEN-ISO 9001 en BRL6000 met goed gevolg doorstaan en zijn de certificaten verlengd.
Wij zijn EcoVadis gecertificeerd en committeren ons aan een zinvolle bijdrage op het vlak van milieu-, sociale en ethische prestaties en duurzaamheid.
Tot slot voldoet het milieumanagementsysteem van Rovitech Projects en Rovitech ICT en de toepassing daarvan aan de eisen zoals neergelegd in de norm NEN-EN-ISO 14001: 2015.

EcoVadis gecertificeerd

EcoVadis
EcoVadis is een bewezen online platform dat bedrijven in staat stelt hun eigen duurzaamheidsprestaties en die van hun leveranciers te evalueren.

Goud

Na het zilver is nu ook de gouden medaille aan Rovitech Projects toegekend als erkenning voor onze inzet op milieu-, sociale en ethische vraagstukken en duurzaamheid.
Met de verlenging van die internationale erkenning behoren wij tot de 25% beste bedrijven in de branche die EcoVadis heeft beoordeeld. Sinds de oprichting in 2007 groeide het platform uit tot ‘s werelds grootste en meest betrouwbare leverancier van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen, waar meer dan 65.000 bedrijven gebruik van maken.

NEN-EN-ISO 14001:2015

Deze certificering beslaat het voldoen aan de eisen van een milieumanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. Deze internationale norm is van toepassing op activiteiten, producten en diensten waarvan wij menen dat we deze – uitgaande van een levensperspectief – kunnen beïnvloeden door onze keuzes. De beoogde resultaten zijn waardevol voor het milieu, onze belanghebbenden en ons eigen bedrijf.

VCA**

Audit zet kroon op inspanningen

Vol trots kunnen wij melden dat wij ons VCA-certificaat hebben uitgebreid naar VCA**.

Dit certificaat garandeert dat wij op een veilige en gezonde manier werken en een betrouwbare, deskundige partner zijn voor onze opdrachtgevers. Naast een audit op kantoor om onze werkprocessen te controleren, hebben de auditors twee werklocaties bezocht. Wij zijn verheugd dat onze inspanningen hebben geleid tot de tweede VCA ster.

NEN-ISO 9001

Een intensief en succesvol traject voor certificatie onder begeleiding van KVGM is bekroond met het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat.

We leggen de focus op het continu verbeteren van kwaliteit en optimale zorg voor onze producten, diensten en processen. En daarmee vanzelfsprekend ook op de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en samenwerkende partners.

BRL6000

Rovitech Projects ICT beschikt over het BRL6000 certificaat van test- en certificeringsbedrijf DEKRA.

Dit certificaat onderstreept dat Rovitech Projects ICT voldoet aan alle keurmerkeisen voor het ontwerpen, inrichten en beheren van computer- en serverruimten.

BRL6000 en BRL6000-AB

Installatieprofessionals kunnen zich ten opzichte van hun concurrentie onderscheiden met een BRL 6000 certificaat, aangevuld met certificering voor verschillende installaties en disciplines. Een BRL 6000-AB certificering is specifiek bedoeld voor bedrijven die deze installaties ontwerpen en installeren.

Onderscheidend door Certificaat BRL6000-AB

Eén van de redenen dat Rovitech Projects ICT zich heeft laten certificeren is dat we hiermee kunnen onderstrepen dat we onze professionele zaken goed op orde hebben en dat zowel het ontwerp als de aanleg van onze installaties voldoen aan wettelijke eisen en gestelde veiligheidsvoorwaarden.

Deze certificering vervult ons dan ook met trots. En het biedt de zekerheid voor opdrachtgevers en consumenten dat de installaties duurzaam en veilig zijn ontworpen.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

Contact of een afspraak?

Voor meer informatie of om met ons te praten over de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u onze projecten bekijken op www.rovitech.nl . Of stuur vrijblijvend een mail naar info@rovitech.nl.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.