Elektrotechnische installaties

De lampjes knipperen, de verdeelinrichting heeft kuren, de UPS geeft aan dat de batterijen aan vervanging toe zijn. Zomaar een paar praktijkvoorbeelden van bedrijfskritische apparatuur en systemen waar een elektrotechnisch installatiebureau de enige juiste oplossing en vakbekwaam personeel voor in huis heeft.

Gespecialiseerd in uw elektrotechnische installaties

Rovitech Projects is thuis in elektrotechnisch installatiewerk. Van engineering tot een ontwerp, van levering en installatie tot nazorg en onderhoud. We maken wérk van ons werk en houden onze vakkennis up to date, zijn vertrouwd met de NEN 1010 en NEN 3140 normen en werken uitsluitend met geschoolde en ervaren installateurs.

Installatiewerk, wat valt daaronder?

Rovitech Projects helpt u (24/7) uit de brand bij alle voorkomende vragen en uitdagingen op elektrotechnisch installatie-vlak. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Uw elektrotechnische installaties
  • Verdeelinrichtingen
  • Inspecties/keuringen NEN 1010 en NEN 3140

Maar misschien is nog wel belangrijker dat wij beschikken over de knowhow voor de samenhang en perfecte afstemming tussen de verschillende onderdelen. Immers, alleen zó voorkomt u storingen en tegenvallende operationele en beheerskosten.

Eén adres voor uw elektrotechnische installaties, de klok rond
De afwisseling en specialisatie van een elektrotechnisch installatiebureau maken het vak aantrekkelijk voor onze installatiemonteurs. De verschillende projecten en werklocaties zorgen bovendien voor afwisseling en uitdaging.

U, onze klant, heeft daar voordeel van. Eén adres, één aanspreekpunt waar alle kennis op het vlak van elektrotechnische installaties beschikbaar en bereikbaar is. De klok rond!

Veelgestelde vragen

Hoe waarborgt Rovitech kwaliteit en veiligheid in elektrotechnische installaties?
Door certificering, samenwerking met erkende partners, investering in geschoolde monteurs, kennis van de laatste technische ontwikkelingen en een servicegerichte instelling.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een op uw situatie toegespitst advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.