Onderhoud Telecom 24/7

Bedrijven in de Telecommunicatie- en Broadcastbranche zijn continue bedrijven. Eindgebruikers willen te allen tijde kunnen terugvallen op een betrouwbare dienstverlening. Rovitech Projects regelt het beheer professioneel. En als het nodig is, met een incident- en calamiteitopvolging 24/7.
Alle 365 dagen van het jaar.

Rovitech Projects levert en onderhoudt complete Telecommunicatienetwerken, Smart Networks en zenderinstallaties. Onze knowhow stelt ons in staat adequate oplossingen te bieden en storingen te verhelpen.

Dienstverlening op ieder uur, het hele jaar door

Essentieel voor uw dienstverlening is continuïteit. Tijdig preventief onderhoud is een belangrijke schakel in de bedrijfszekerheid van uw systemen.

Onze storingsmonteurs zijn – bij een abonnement op deze dienst – 7 dagen per week, het klokje rond, beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is.

Rovitech Projects,
stand-by ingeval van een calamiteit!

Calamiteit of ongemak?

U ontvangt bij afname van onze 24/7 service een speciaal telefoonnummer. Vanaf dat moment zijn onze storingsmonteurs 7 dagen per week – het klokje rond – beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is. Eén telefoontje is voldoende.

Voorkom ‘downtime’,
het komt altijd ongelegen!

Meer informatie

Heeft u behoefte om eens door te praten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.