Onderhoud Telecom 24/7

Bedrijven in de Telecommunicatie- en Broadcastbranche zijn continue bedrijven. Eindgebruikers willen te allen tijde kunnen terugvallen op een betrouwbare dienstverlening. Rovitech Projects regelt het beheer professioneel. En als het nodig is, met een incident- en calamiteitopvolging 24/7.
Alle 365 dagen van het jaar.

Rovitech Projects levert en onderhoudt complete Telecommunicatienetwerken, Smart Networks en zenderinstallaties. Onze knowhow stelt ons in staat adequate oplossingen te bieden en storingen te verhelpen.

Dienstverlening op ieder uur, het hele jaar door

Essentieel voor uw dienstverlening is continuïteit. Tijdig preventief onderhoud is een belangrijke schakel in de bedrijfszekerheid van uw systemen.

Onze storingsmonteurs zijn – bij een abonnement op deze dienst – 7 dagen per week, het klokje rond, beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is.

Rovitech Projects,
stand-by ingeval van een calamiteit!

Calamiteit of ongemak?

U ontvangt bij afname van onze 24/7 service een speciaal telefoonnummer. Vanaf dat moment zijn onze storingsmonteurs 7 dagen per week – het klokje rond – beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is. Eén telefoontje is voldoende.

Voorkom ‘downtime’,
het komt altijd ongelegen!

Veelgestelde vragen

Wat omvat het 24/7 Telecom-onderhoud voor telecomsystemen door Rovitech?
Het 24/7 onderhoud voor telecomsystemen door Rovitech omvat het professioneel beheer van telecommunicatienetwerken, Smart Networks en zenderinstallaties. Onze dienstverlening is gericht op het waarborgen van continuïteit met tijdig preventief onderhoud en de beschikbaarheid van storingsmonteurs de klok rond om technische oplossingen te bieden in geval van calamiteiten.​

Hoe zorgt Rovitech voor de betrouwbaarheid van telecominfrastructuren?
Rovitech zorgt voor de betrouwbaarheid van telecominfrastructuren door de uitgebreide kennis in het leveren en onderhouden van complete telecommunicatienetwerken en Smart Networks. Onze benadering omvat 24/7 beschikbaarheid voor het verhelpen van storingen en het bieden van adequate oplossingen, essentieel voor continue bedrijfsvoering en het voorkomen van ‘downtime’.

Meer informatie

Heeft u behoefte om eens door te praten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.