Smart Modular Data Centers

Rovitech mag zich met trots Certified Service Partner van de Huawei Datacenter Solutions noemen. Samen met Huawei werken wij aan het versnellen van de digitale transformatie.

 

In onze volledig verbonden en intelligente wereld is het verzamelen, beveiligen en monitoren van data inmiddels een kritische (succes-)factor geworden. We zien vanuit marketingoverwegingen steeds meer data gedreven organisaties in de zakelijke wereld. Dit merken we aan de voortdurend toenemende datavolumes, die er inmiddels voor gezorgd hebben dat de datacenterinfrastructuur is uitgegroeid tot een van de belangrijkste infrastructuren in de mondiale digitale economie.

Meer weten over onze samenwerking en de Smart Modular Datacenters van Huawei?
Lees dan verder op deze pagina.

Als officieel Huawei turnkey installation partner zijn wij erop toegerust om het volledige proces rond het realiseren van een datacenter of serverruimte van bouw tot exploitatie en onderhoud aan te nemen. Samen met u richten wij ons dan ook op het realiseren van een toekomstbestendig, modulair, intelligent, efficiënt en groen datacenter of serverruimte.

Als marktleider is Huawei met meer dan 830 geïmplementeerde datacenters en serverruimten in allerlei verschillende sectoren geworteld. De missie van Huawei is het digitaliseren van de datacenter-infrastructuur om zo flexibele, betrouwbare, energiezuinige en slimme producten en oplossingen te leveren die het rendement op uw investering (Return On Investment ofwel ROI) voor uw bedrijf versnellen!

Smart Modular Datacenter

De Huawei Smart Modular Datacenters behoren tot een nieuw concept, ontworpen met de ambitie om een alles-in- één-oplossing te bieden voor het realiseren van een in-house datacenter of serverruimte.

Binnen het Huawei Smart Modular Datacenter concept bieden wij u twee verschillende oplossingen aan, namelijk:

  • Huawei FusionModule800

Eén van de Huawei Smart Modular Datacenters waarmee wij een alles-in-een oplossing aan de zakelijke industrie aanbieden, is het FusionModule800 Smart Small Datacenter.

Het behoort tot de nieuwe generatie datacenteroplossingen van Huawei. Zo beschikt het over een geïntegreerde PDU en UPS, monitoring en koeling. Vernieuwend is dat de koeling in de racks plaatsvindt (een closed-loupe systeem). Het racksysteem is modulair uit te breiden en zorgt voor aanzienlijke ruimtebesparing ten opzichte van de traditionele datacenteroplossingen in de markt.

Een single-module van de FusionModule800 biedt ondersteuning aan maximaal 12 racks met een totale IT-belasting tot 25kW.

Bekijk hieronder de informatievideo over de mogelijkheden van de FusionModule800.

  • Huawei FusionModule2000

Ook de Fusionmodule2000 behoort tot de nieuwste generatie slimme modulaire datacenteroplossingen van Huawei. Bij deze datacenteroplossing zijn powermodules, UPS, koeling, racks, bekabeling en het managementsysteem geïntegreerd in één module. De UPS kan zowel met traditionele VRLA (onderhoudsvrije) batterijen worden uitgevoerd, alsook met het innovatieve en zeer betrouwbare Lithium Ion concept. Dit Lithium Ion is de top in zijn klasse, met name door een gewicht- en ruimtebesparing van meer dan 60%  en de driemaal langere levensduur. Dit maakt uw business-case een stuk aantrekkelijker.

Daarnaast maakt de Huawei Smart Module gebruik van het zogeheten ‘I³ intelligent management system’, dat zorgt voor een meer stabiele en efficiënte stroomtoevoer en koeling. Dit leidt tot een aanzienlijke verbetering van datacenterbeschikbaarheid en Operations & Maintenance effectiviteit.

Met de FusionModule2000 kan er een enkele rij racks worden opgesteld tot maximaal 24 racks. Uitbreiding is mogelijk tot maximaal 48 racks met een maximale IT-load van 125kW.

Wat maakt de datacenters van Huawei uniek?

De Smart Modular Datacenters – ook wel Fusion Modules genoemd –  gaan uit van een all-in-one design en zijn hierbij niet afhankelijk van andere merken. Door het gebruik van de geavanceerde, innovatieve, ingebouwde en kwalitatieve hoogstaande technieken, is er aanzienlijk meer ruimte beschikbaar voor IT-apparatuur. Hierdoor is de efficiency van het modulair datacenter ongekend hoog.

Rovitech Projects ICT is Certified Service Partner

Huawei investeert actief in de verdere ontwikkeling van haar producten, waardoor zij regelmatig nieuwe producten en versies uitbrengt. Research en Development zijn erg belangrijk voor Huawei en dat is behalve uniek in deze markt ook één van de redenen waarom wij ons graag als Certified Service Partner aan hen verbinden.

Bovendien blinken de datacenters van Huawei uit in betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Door middel van het modulaire design zijn vermogensdistributie, UPS, koeling, monitoring en bekabeling in één compacte rack-oplossing verwerkt. Hierdoor zijn de datacenters al binnen zeven dagen te installeren en in bedrijf te stellen. Daarnaast beschikken de Smart Modular Datacenters over de nieuwste AI- (Artificial Intelligence) technieken en Huawei loopt dan ook voorop in de ontwikkeling van de nieuwe generatie datacenters.

Het innovatieve iPower-systeem (AI-systeem) maakt volledig en helder inzichtelijk hoe het vermogen in de racks wordt verdeeld. Bovendien herkent dit slimme systeem snel waar fouten plaatsvinden. Hierdoor is herstel en maintenance direct en gemakkelijk uit te voeren. Het vernieuwende iCooling-systeem zorgt middels diverse koelmodi en hoogwaardige AI voor optimale koeling. Dit kan het algemene stroomverbruik tot wel 8 procent terugdringen.

Andere punten waarop Fusion Modules zich onderscheiden zijn:

  • Gemakkelijk inloggen, onder andere via gezichtsherkenning;
  • Real-time monitoring via mobiele applicaties;
  • Automatische uitschakeling bij batterijoververhitting ter voorkoming van brand. Racks openen bovendien direct bij koelstoringen en temperatuuroverschrijdingen.

Onze partnerfilosofie met Huawei

Wat ons bij de eerste samenwerking met Huawei direct positief opviel, was dat zij uitsluitend gebruik maken van zelf gefabriceerde onderdelen en apparatuur. Bovendien is de kwaliteit en service van de producten erg hoog. Huawei investeert een zeer groot gedeelte van haar omzet in Research & Development. Zo staan zij in deze wereldmarkt vooraan in de rij wat betreft innovaties en nieuwe technieken.

Onze samenwerking met Huawei kan het beste samengevat worden door de quote
’Being Integrated’. Zowel vanuit Rovitech als Huawei bestaat de overtuiging dat onze samenwerking leidt tot snellere en betere innovatie zodat een nog completer product kan worden aangeboden. Onze jarenlange ervaring in combinatie met de technische mankracht en expertise van Huawei is essentieel voor het realiseren van een totaaloplossing in de markt.

Rovitech Projects ICT beschikt over het officiële Huawei Service Partner-certificaat. U bent dan ook verzekerd van deskundige en complete Huawei maatwerk techniekoplossingen. Ons team bestaat louter uit vaardige professionals die u graag van dienst zijn bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van Smart Modular Datacenters van Huawei. Wij garanderen u 24 uur per dag kwaliteitsservice.

Zoekt u een in-house datacenteroplossing en ontvangt u graag meer specifieke informatie?

Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of telefonisch op telefoonnummer: 030-6362842. Een e-mail kunt u sturen aan: info@rovitech.nl. Wij nemen dan snel contact met u op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.