Zo ziet samenwerken eruit!

We zijn al echt van start gegaan, maar nu kan de buitenwereld er ook van mee genieten. Rovitech Projects verzorgt de elektrotechnische installaties in deze KPN nieuwbouw datacentrale met een oppervlakte van bijna 300 m2.

 

 

 

We zijn al echt van start gegaan, maar nu kan de buitenwereld er ook van mee genieten. Rovitech Projects verzorgt de elektrotechnische installaties in deze nieuwbouw datacentrale van KPN Haarlem met een oppervlakte van bijna 300 m2.

In zo’n project is samenwerken met ervaren partners écht van toegevoegde waarde. We hebben dezelfde mindset, weten van elkaar wat we kunnen en hebben in de uitvoering behalve vertrouwen nog veel plezier ook.

Deze nieuwbouwlocatie van KPN Haarlem verrijst in de Waarderpolder, tussen het water Spaarne, Mooie Nel (een verbreding/meer van de Binnen Liede daar waar deze uitmondt in het Spaarne) en de Buiten Liede, een klein maar bijzonder oeverland.

Bouwkundig aannemer Rendon heeft het bouwterrein in Haarlem bouwrijp gemaakt. De eerste paal is geslagen en de bouwteamvergaderingen zijn ingeroosterd.

Het ontwerp van is behalve eigentijds ook passend bij opdrachtgever KPN én de omgeving. Op de website van architect 19 het atelier is te lezen waardoor de architect zich heeft laten inspireren.