30 laadpalen voor liberty-global

Schiphol-Rijk is een Nederlandse plaats en een bedrijventerrein, grenzend aan de Luchthaven Schiphol. Het ligt aan de rand van de gemeente Haarlemmermeer ten noordwesten van Aalsmeer, in de provincie Noord-Holland.

Liberty Global, gevestigd in Schiphol-Rijk, stimuleert door het kosteloos laten opladen van (lease)auto’s haar medewerkers om een actieve bijdrage te leveren aan de reductie van CO2 uitstoot. Er is gekozen voor zogenaamde ‘start-stop-laadpalen’ in de private parkeergarage op dit bedrijventerrein.

Uitdaging
Een laagdrempelige faciliteit realiseren om de intentie van Liberty Global te versterken.
Resultaat
Zodra de stekker aangesloten wordt op het voertuig, begint het opladen. Er komt geen aparte schakelaar meer aan te pas. Simpel en doeltreffend.
Diensten

Start-stop-laadpalen

Inzicht in kosten

Ook voor de opdrachtgever is er nog een substantieel voordeel. De geïnstalleerde verdeelinrichting geeft helder inzicht in de totale kosten voor de laadauto’s op jaarbasis. Een tot nu toe onbelicht aspect, dat bij deze hoeveelheid voertuigen beslist het verschil kan maken.

Turn-key opleveren met oog voor de klant

Na het leveren en installeren van de laadpalen is het aanbrengen van een ‘groen’ logo en het markeren van deze parkeerplaatsen als aanvullende opdracht uitgevoerd in ‘verschoven’ tijd, avond- en nachturen. Faciliteren zonder overlast, Rovitech werkt er graag aan mee.

Meer weten?

Wellicht is dit type laadpaal in uw bedrijfsomgeving minder geschikt. Rovitech heeft zicht op het hele spectrum en adviseert u snel en vakkundig.