Antennes Eurocontrol Maastricht UAC

Het communicatiesysteem ten behoeve van spraakverbindingen tussen de radarluchtverkeersleiding en piloten vanaf 7,5 kilometer hoogte van een nieuw antennesysteem voorzien.

Twee zendtorens, 50 antennes, 3 kilometer antennebekabeling en 200 connectoren. Wat je noemt een uitdagend project bij een opdrachtgever die voorziet in kritische dienstverlening: de centrale coördinatie van de luchtverkeersleiding boven gebieden tot ver in Duitsland, boven het Kanaal en tot in het noorden van Frankrijk.

Uitdaging
Voorzien in een nieuw antennesysteem bij een opdrachtgever die voorziet in ‘kritische dienstverlening’: spraakverbindingen tussen radarluchtverkeersleiding en piloten.
Resultaat
Alle antennes met inzet van een kraan op ruim 30 meter hoge torens geplaatst op één en dezelfde dag.
Diensten

‘Close to perfect’

De samenwerking is door de opdrachtgever ervaren als een schoolvoorbeeld. En natuurlijk helpt het als alles klopt op belangrijke momenten in de uitvoering van een project. Dankzij gunstige weersomstandigheden konden alle antennes met inzet van een kraan op de ruim 30 meter hoge torens worden geplaatst. Op één en dezelfde dag. Dat kan alleen een op elkaar ingespeeld en afgestemd vakbekwaam team.

De kwalificatie van dit project danken wij aan de opdrachtgever: ‘Close to perfect’. Die lijsten we in.