Asot studio voor Armin van Buuren

Het leveren en monteren van de infrastructuur voor audio en video uitzending vanuit een radiostudio-met-wereldbelangstelling.

Tussen aanvang en oplevering zat precies drie weken. Dat is wat je noemt een ambitieus project. Maar dat woord past ook bij de opdrachtgever. Vanuit een heuse ‘A State of Trance’ (ASOT) radiostudio deelt Armin van Buuren sinds begin februari 2017 live videostreams op het internet met liefhebbers en fans over de hele wereld.

Uitdaging
Timing, hoge verwachtingen en vlekkeloze oplevering.
Resultaat
Vanuit ‘A State of Trance’ (ASOT) radiostudio deelt Armin van Buuren sinds begin februari 2017 live videostreams op het internet wereldwijd.
Diensten

Ambitieus project voor een dito opdrachtgever

Voor wie het gemist heeft: tot het moment van oplevering werkte Armin van Buuren vanuit zijn privé locatie met behulp van een slideshow met foto’s.

Bij zo’n project waar leveranciers en opdrachtnemers in de rij staan om een rol van betekenis te spelen in een tot de verbeelding sprekend project gaat het niet alleen om ‘gunnen’. Sterker nog, daar gaat het vooral niet om.

Rovitech Projects is op basis van eerdere overtuigende sturing op uitvoering en deadlines door Gijs van Alkemade van G Produkties als specialist infrastructuur audio/video ingezet bij de realisatie van deze ASOT studio. En daar zijn we trots op!
De allereerste uitzending van een Visual Radio uitzending na de oplevering van dit project is hier te bewonderen.