http://www.rovitech.nl/wp-content/uploads/2017/03/banner-ict-1-1600x506.jpg Onderhoud & 24/7 ICT

Onderhoud & 24/7 ICT

Onderhoud

Essentieel voor uw dienstverlening is continuïteit. Tijdig preventief onderhoud is een belangrijke schakel in de bedrijfszekerheid van uw systemen. 

Rovitech Projects ICT assisteert bij preventief onderhoud

Wij voeren jaarlijks veel – preventief – onderhoud uit op alle disciplines binnen de serverruimten. En daarmee zijn we het risico op uitval niet zelden te slim af. Via duidelijke rapportages met het benodigde fotomateriaal heeft u in één oogopslag de huidige staat van uw serverruimte in beeld.

In house UPS specialisme

Als elektrotechnisch bedrijf onderscheidt Rovitech zich door het volledig onderhoud van UPS systemen in eigen beheer.

Onafhankelijk advies op maat

Een eerlijk advies kan alleen als dat door een onafhankelijke partij gebeurt. Rovitech vergelijkt diverse fabrikanten van UPS systemen en verstaat de kunst u op een prettig zakelijke manier te ondersteunen in uw keuze.

24/7 dienstverlening

Dienstverlening op ieder uur, het hele jaar door

Alle continue bedrijven vereisen een continue beschikbaarheid. Eindgebruikers willen te allen tijde kunnen terugvallen op een betrouwbare dienstverlening.

Calamiteit of ongemak? Een telefoontje is voldoende!

Een downtime is niet ondenkbaar, maar maakt geen afspraak of het u uitkomt.

Onze storingsmonteurs zijn 7 dagen per week – het klokje rond – beschikbaar, bereid en in staat om u een technische oplossing te bieden ingeval van calamiteit en u te ondersteunen waar het nodig is.

030-636 28 43