Bacs

De term BACS ® staat voor Battery Analysis & Care System. Dit batterij management systeem richt zich primair op de betrouwbaarheid van een op accu’s gebaseerde voeding. De BACS batterij modules hebben instrumenten voor het exact meten van de interne weerstand, temperatuur en spanning. Deze exacte metingen bieden een nauwkeurige analyse van elke batterij in de keten.

Rovitech bewaakt uw batterijen

Rovitech ICT biedt u een oplossing-met-inzicht. Inzicht in de kwaliteit van de batterijen door middel van ‘batterijbewaking’. Hiermee kan spanning, temperatuur, weerstand of geleiding per batterij gemeten worden. Met de verzamelde gegevens bent u in staat om een analyse te maken van de kwaliteit van de batterijen, gekoppeld aan een prognose voor de komende periode.

Deze methode voorkomt dat u te vroeg batterijen vervangt of de UPS het af laat weten bij storing of uitval van kritische apparatuur.

Meten is Weten

U heeft wellicht al een extra batterij keten toegevoegd. Of laat enkele malen per jaar de batterijen nameten op weerstand of geleiding om de kwaliteit vast te stellen. Dat is al een goed begin. Het geeft echter weinig houvast op die momenten dat er niet gemeten wordt en bovendien lopen uw operationele kosten onnodig op.
Rovitech Projects ICT inventariseert op basis van uw operationele wensen wat er nodig is en zet dat af tegen de realiteit binnen uw bedrijf. Dat levert u naast inzicht ook een deskundig, onafhankelijk advies op.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.