UPS Batterij

De gesloten lood batterij (VRLA) is een belangrijk element in de noodstroomvoorziening. De voor uw bedrijf kritische apparatuur kan hierdoor bij spanning uitval zonder onderbreking blijven functioneren.

Batterijen en UPS

Ervaring en onderzoek leert dat 100% garantie op spanningslevering niet bestaat. Bij het falen van de UPS blijkt de oorzaak van uitval echter in 80% van de gevallen bij de UPS batterij(en) te liggen.

(Te) Hoge temperaturen beïnvloeden de levensduur van de UPS batterij. Maar ook de manier van laden.

UPS batterijen, een kwestie van goed advies

Voor Rovitech Projects ICT zijn uw operationele uitgangspunten leidend in een advies over UPS batterijen. Batterij-vervanging bij een UPS is noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de UPS te waarborgen voor de tijd dat er energie nodig is bij spanning uitval. Stroomonderbreking kan letterlijk levensbedreigend zijn. De bedrijfsvoering in een volcontinue bedrijf kan immers niet gewaarborgd worden als het vangnet van de UPS faalt.

Door te kiezen voor een hoogwaardig fabricaat UPS batterijen kunnen de kosten van onderhoud substantieel verlaagd worden. Bij aanschaf van batterijen in combinatie met batterijbewaking bieden wij u bovendien extra garantie.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend advies? Laat dan hier uw gegevens achter, we nemen graag op een moment dat u past contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.