Vakjargon met context

Bij het oriënteren op een aanpassing of vernieuwing van een datacenter, computer- of serverruimte vallen steeds vaker de termen edge computing en on premise. De ontwikkeling van deze technologie gaat hand in hand met het Internet of Things (IoT) en betekent in zekere zin een stap terug van de cloud. Hoog tijd voor wat hoofdlijnen en context.

Rovitech Projects is zich ervan bewust dat alle individuen die in een organisatie deel uitmaken van de DMU* op inhoudsniveau de ontwikkelingen moeten kunnen bijbenen.

Immers, de DMU bestaat uit een groep mensen die samen beslissingen nemen over de inkoop van goederen en/of diensten. Dat is de reden dat Rovitech Projects beide termen apart in de spotlights zet.

We nodigen u uit om in een paar minuten weer up to date geïnformeerd te zijn. Klik op https://www.rovitech.nl/diensten-ict/edge-computing/ voor de hoofdlijnen van edge computing en op https://www.rovitech.nl/diensten-ict/on-premise/ voor het verschil met on premise.

Rovitech ProjectsConnecting your World!

*De DMU (Decision Making Unit) bestaat uit alle individuen en groepen binnen een organisatie, die deelnemen aan het besluitvormingsproces rond onderhandeling van producten / diensten.